Osmaniye'den Eskişehir'e gelen Osman Nuri K.'nın silahla sokak ortasında öldürdüğü kızı Merve Karabaş ve torunu Ata Alp Karabaş, aynı tabutun içinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Bu acı olay, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'nde Yanartaş Sokak'ta meydana geldi.

Eskisehirde Vahset Babasinin Old (2)

31 yaşındaki Merve Karabaş ve 7 yaşındaki oğlu Ata Alp Karabaş, Osman Nuri K. tarafından sokak ortasında silahla vurularak hayatını kaybetti. Şüpheli, boşanma sürecindeki eşi Hatice K.'nın Eskişehir'e gelerek kızının yanında kalmasından dolayı bu vahşeti gerçekleştirdi. Ardından ise Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskisehirde Vahset Babasinin Old (1)

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024

Merve Karabaş ve oğlu Ata Alp Karabaş'ın cenazeleri, olayın yaşandığı Eskişehir Şehir Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından yakınlarından helallik alınarak Erenköy Mahallesi'ndeki Merkez Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından anne ve oğul, Eskişehir Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Eskisehirde Vahset Babasinin Old (3)

Cenazeye, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle anne ve oğlunun aynı tabuta konulduğu durum, duygusal bir atmosfer oluşturdu. Cenaze namazında yaşanan gözyaşı dolu anlar, olayın yarattığı derin üzüntüyü bir kez daha gözler önüne serdi.

K Krdu Rl0A U D Zrx P I Ky A

Bu acı olayın detayları, şehrin dengesini sarsarken, aynı zamanda toplumda da derin bir üzüntü ve endişe yarattı. Benzer trajedilerin yaşanmaması umuduyla, bu tür şiddet olaylarının önlenmesi ve toplumsal bilincin artırılması için daha fazla çaba harcanması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı."

Eskisehirde Vahset Babasinin Old

Editör: Ali Çakar