Kağıthane'de eski sevgilisinin yeni sevgilisi tarafından öldürülen Serdar Kaya'nın cinayetinde şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı. Şoke Eden Detaylar Ne, Serdar Kaya Kim?

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde dün gece saat 00.20 sıralarında meydana gelen olayda, Serdar Kaya, eski sevgilisi Zahide B.'yi arayarak görüşmek istedi. Zahide B., durumu yeni sevgilisi Fikret Ö.'ye aktardı ve birlikte plan yaparak Kaya'yı eve çağırdı. Evde Zahide B., Fikret Ö., Seher Ö. ve Emre K. ile birlikte Serdar Kaya'yı beklemeye başladılar. Kaya, arkadaşı Hakan B. ile eve geldiğinde Emre K. silahla saldırmaya çalıştı ancak silah tutukluk yaptı. Kaya can havliyle binaya girdiğinde Zahide B., Fikret Ö. ve Seher Ö.'nün saldırısına uğradı. Fikret Ö., Kaya'yı meyve bıçağıyla dört yerinden bıçakladı.

Serdar Kaya Kimdir ve Olayın Arka Planı Nedir?

Olayla ilgili yeni detaylar, Serdar Kaya'nın Kapalı Çarşı'da 30 senedir dövizcilik yapan, evli ve iki çocuk babası bir adam olduğunu ortaya çıkardı. Zahide B., Kaya'nın kıskançlık krizine girip eşinden boşanmadığı için ondan ayrıldı. Olay günü Kaya, Zahide B.'nin yeni sevgilisi olduğunu öğrenip kadını arayarak bağırdıktan sonra arkadaşını alıp olay yerine geldi.

Tuğba Koç Kimdir, kaç yaşındaydı ve Neden Öldü? Eskişehir'de Hemşirenin Boğazı Kesilerek Ölümündeki Sır Perdesi Ne? Tuğba Koç Kimdir, kaç yaşındaydı ve Neden Öldü? Eskişehir'de Hemşirenin Boğazı Kesilerek Ölümündeki Sır Perdesi Ne?

Cinayet Nasıl Ortaya Çıktı ve Şüpheliler Nasıl Yakalandı?

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Zahide B.'nin evine girdiklerinde Fikret Ö.'yü kanlar içinde buldular. Evde bulunan Seher Ö., olayda kullanılan bıçağı klozete attığını, ardından yıkayarak mutfaktaki çekmeceye koyduğunu itiraf etti. Dairede yapılan incelemede su sayacının kutusu içinde ruhsatsız tabanca ve fişekler bulundu. Zahide B., Fikret Ö., Seher Ö. ve Emre K. gözaltına alındı.


 

Editör: Murat Serdar Yıldız