Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanan maçta, Mehmet Göktüğ Bakırbaş'ın gösterdiği başarılı performans dikkatleri üzerine çekti. Peki, Mehmet Göktüğ Bakırbaş kimdir ve kariyeri nasıl şekillendi?

Mehmet Göktüğ Bakırbaş Kimdir ?

Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 1 Haziran 1996 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde dünyaya geldi. Türk futbolcu, 1.96 metre boyunda olup kaleci mevkiinde görev yapmaktadır. Şu anda Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giymektedir.

Kariyeri Nasıl Başladı?

Futbol kariyerine Göztepe altyapısında başlayan Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 2012 yılında burada profesyonel sözleşme imzalayarak adım attı. Göztepe'de geçirdiği 9 yılın ardından, 2020 yılında Bereket Sigorta Ümraniyespor'a kiralık olarak transfer oldu. Burada bir sezon forma giydikten sonra, 2020-2021 sezonunda BB Erzurumspor'a transfer oldu ve bu kulüpte kariyerine devam etmektedir.

Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Milli Takım Kariyeri

Mehmet Göktüğ Bakırbaş, Türkiye Milli Takımı formasını da terletmiştir. Kariyeri boyunca U-15, U-17 ve U-19 milli takım seviyelerinde görev almış ve ülkesini uluslararası arenada temsil etme şansı bulmuştur.

Editör: Havva Andırır