Osmaniye'de Yaşlı Çift, Suların Kesik Olması Nedeniyle Dere Suyu İçmek Zorunda Osmaniye'de Yaşlı Çift, Suların Kesik Olması Nedeniyle Dere Suyu İçmek Zorunda

Davanın 2. duruşması 14 Şubat 2024 tarihinde yapıldı. Hayatını kaybeden 105 kişinin yakınlarını mahkeme sırasında siyasilerden Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı A. Atakan Ertuğ, yalnız bırakmadı.

Mahkemeyi başından sonuna kadar takip eden Ertuğ, depremzedelerle birlikte olarak onlara desteğini yineledi.

Seçim sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan tek siyasinin A. Atakan Ertuğ olduğunu bildiren depremzedeler," Bu zorlu zamanımızda yanımızda olarak bizlere güç veren Atakan Ertuğ'a teşekkür ediyoruz. Kendisini ilk andan itibaren her an yanımızda görüyoruz." dediler.

Hiçbir zaman depremzedelerle iletişimini kesmeyeceğini bildiren Ertuğ ise ;" "Bugün burada, yüreklerimizi saran bir acıyla bir araya geldik. Bilge Sitesi'ndeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Sizin acınızı paylaşmak, yanınızda olmak için buradayım. Size söz veriyorum ki, hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. Güçlü olun, birbirinize destek olun. Hepimiz biriz, hep birlikte aydınlık yarınlara doğru yürüyeceğiz. Bu davanın takipçisi olmaya devam edeceğim." şeklinde konuştu.