İtalya Serie A’da 4. hafta heyecanı, Empoli ve Juventus arasındaki karşılaşma ile devam edecek. Bu önemli maç, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma, saat 19:00’da başlayacak.

Real Madrid-Stuttgart Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Gün, Saat Kaçta Başlayacak ve Şifresiz mi Yayınlanacak? Arda Güler Kadroda mı? Real Madrid-Stuttgart Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Gün, Saat Kaçta Başlayacak ve Şifresiz mi Yayınlanacak? Arda Güler Kadroda mı?

Empoli - Juventus Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Empoli ile Juventus arasındaki mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı S Sport Plus’ın dijital platformlarından izleyebilir, karşılaşma hakkındaki gelişmeleri anında takip edebilirsiniz.

Empoli Juventus Maçı1

Juventus’un Performansı Nasıldı?

Juventus, 2024-2025 sezonuna büyük bir şampiyonluk hedefiyle başladı. İlk üç haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden siyah-beyazlı ekip, topladığı 7 puanla ligde 2. sırada yer alıyor. Savunma hattında gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Juventus, rakip fileleri 6 kez sarsarken kalesinde henüz gol görmedi. Takımın önemli oyuncularından Vlahovic, Mbangula ve A Milli Takım’ın genç yeteneği Kenan Yıldız’ın performansı da dikkat çekiyor. Bu sezon kadrosuna Douglas Luiz, Koopmeiners, Thuram, Gonzalez ve Conceiçao gibi isimleri katan Juventus, şampiyonluk yolunda iddialı bir mücadele sergiliyor.

Hjplpsoje4Qjrqgd7Lxe

Empoli’nin Durumu Ne?

Empoli, Serie A’da henüz üst sıralara tırmanma fırsatı bulamadı. Juventus karşısında alacağı sonuç, ligin ilerleyen haftalarında takımın hedeflerine ulaşması açısından büyük önem taşıyor. Empoli’nin bu karşılaşmadaki performansı, sezonun geri kalanında takımın genel başarısını etkileyebilir.

Kenan Yıldız’ın Performansı

Kenan Yıldız, Juventus forması altında gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Geride kalan 3 haftada 270 dakika süre alarak 2 asist katkısında bulundu. Genç oyuncu, Juventus’un hücum hattındaki etkinliği ve orta saha dinamizmi ile takımının başarısına önemli katkı sağlıyor.
 

Editör: Havva Andırır