Nebi Miş kimdir, aslen nereli, mesleği ne, hayatı, biyografisi Nebi Miş kimdir, aslen nereli, mesleği ne, hayatı, biyografisi

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte şehir içi toplu taşıma araçlarının sefer saatlerini yeniden düzenledi. Buna göre, iftardan önce son sefer saatleri 18.00'e kadar yapılacak, iftardan sonra ise saat 20.00'de seferler tekrar başlayacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 11 ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarının sefer saatlerinde değişiklik yaptı. Ramazan ayının ilk günü olan 11 Mart Pazartesi gününden itibaren şehir içi tüm güzergâhlarda iftar öncesi son sefer saatlerinin 18.00, iftardan sonra ise ilk sefer saatlerinin 20.00 olacağı belirtildi. Yeni düzenleme sadece Ramazan ayı süresince geçerli olacak. Ara verilen seferler ise Ramazan bitiminde tekrar başlayacak." denildi. Bu düzenlemenin Ramazan boyunca geçerli olacağı vurgulanmıştır.