TikTok platformunda yaşanan skandal bir olay, kullanıcı Duygu Özgül Kalebayır'ın küçük bir çocuğu zorla öperek paylaşmasıyla gündeme geldi. Kadın, kuzeni olduğunu iddia ettiği bu çocukla yaşadığı olayı videoya çekip, skandal ifadelerle paylaştı.

Duygu Özgül Kalebayır4747

Kalebayır, çocuğa dudaklarını zorla öptürerek, "Ben dudak seviyorum. Yaladın sanki biraz öpmedin." gibi rahatsız edici cümleler sarf etti. Ardından, çocuğun ailesinin de yanlarında olduğunu belirterek, skandal olayı normalleştirmeye çalıştı.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024

Duygu Özgül Kalebayır52525

Toplumun büyük tepkisini çeken bu olay sonrasında Kalebayır, sosyal medyada bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Ancak yaptığı açıklama da tepki çekti. "Çocuk beni öpüyor, seviyor, yalıyor. Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır." şeklinde skandal bir savunma yaptı.

Editör: Murat Serdar Yıldız