Borsa İstanbul güne nasıl başladı 26 Ağustos 2024? Borsada hangi hisseler yükseldi, hangileri düştü? Borsa İstanbul güne nasıl başladı 26 Ağustos 2024? Borsada hangi hisseler yükseldi, hangileri düştü?

Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret A.Ş., halka arz sürecini başlattı. Şirket, yatırımcılara 42 milyon 500 bin TL nominal değerli payını sunacak. Bu önemli gelişmeyle ilgili detaylar yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor. İşte Durukan Şekerleme'nin halka arzı hakkında bilmeniz gerekenler:

Durukan Şekerleme Halka Arzı Ne Zaman Gerçekleşecek?

Durukan Şekerleme'nin halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmış olmasına rağmen, kesin tarih henüz açıklanmamıştır. Şirketin halka arz tarihleri ve süreci hakkında güncel bilgilerin, şirketin ve ilgili borsa yetkililerinin yapacağı duyurularla yatırımcılara iletilmesi beklenmektedir.

Halka Arzın Fiyatı Ne Kadar?

Şirketin halka arzında pay başına satış fiyatı 17,00 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz büyüklüğü ise toplamda 722 milyon TL olarak duyurulmuştur. Şirketin halka açıklık oranı halka arz sonrası %31,58 olarak öngörülmektedir. Bu oran, şirketin piyasa değerinin ve yatırımcı ilgisinin belirlenmesinde önemli bir kriter olacaktır.

1 Kasim 2023 Borsada Son Durum B

Katılım Endeksine Uygun Mu ve Kaç Lot Dağıtılacak?

Durukan Şekerleme'nin halka arzında, katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot verileceği bilgisi henüz paylaşılmamıştır. Ancak, toplam 42 milyon 500 bin TL nominal değerli payın satışa sunulacağı halka arzda, 32.500.000 TL nominal değerli paylar sermaye artırımı yoluyla ve 10.000.000 TL nominal değerli paylar mevcut ortaklar tarafından halka arz edilecektir. Halka arzın, yatırımcılar arasında geniş bir dağıtım sağlaması hedeflenmektedir.

Editör: Mehmet Çetil