Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos günü öğle saatlerinde meydana gelen kaybolma olayında, 8 yaşındaki Narin Güran'dan hala haber alınamadı. Kur’an kursuna gitmek üzere evinden çıkan küçük Narin, kurs çıkışı evine dönmedi. Ailesinin kendi imkanlarıyla başlattığı arama çalışmaları sonuçsuz kalınca, saat 21.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.

Müge Anlı'da inanılmaz iddia! Karım beni para karşılığı fuhuşa zorluyordu Müge Anlı'da inanılmaz iddia! Karım beni para karşılığı fuhuşa zorluyordu

Arama Çalışmaları Nasıl İlerliyor?

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve koku alma köpekleri sevk edildi. Arama çalışmalarına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli katıldı. Ayrıca jandarmaya ait helikopterle havadan destek verildi. Arama çalışmalarında, Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç sorgulandı.

66C8497470687E0899Cbdead

Kayıp Narin'in Son Görüntüleri Ne Zaman Ortaya Çıktı?

Narin Güran'ın kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Ebeveynleri, Narin’in kaybolduğu saatlerde gördüğü son anılarını anlattı. Narin’in annesi Yüksel Güran, kızıyla son görüşmelerini ayrıntılı bir şekilde paylaşarak, Türkiye'den yardım talebinde bulundu.

66C8497470687E0899Cbdeaf

Yol Kenarında Bulunan Terlik Ne Anlama Geliyor?

Arama çalışmalarının ikinci gününde, Narin Güran’ın ailesinin evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Terliğin, Narin’in anne ve babasına gösterilmesinin ardından, terliğin kızılarına ait olduğu tespit edildi. Terlik, inceleme için jandarma tarafından laboratuvara götürüldü.

66C8497470687E0899Cbdeab

Narin Güran'ın Ailesi Ne Söyledi?

Narin’in babası Arif Güran, “Kızımın kaçacağına inanmadık, ancak her şey mümkün” diyerek yetkililere teşekkür etti ve kızının bir an önce bulunmasını istedi. Narin’in annesi Yüksel Güran ise, “Kızımı bana getirin, başka bir şey istemiyorum. Türkiye’den yalvarıyorum, kızımı bulun” diyerek, yardım çağrısında bulundu.

Editör: Havva Andırır