Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yan yana gelen Dilruba Kayserilioğlu'nu eleştirmişti. Erdoğan, Kayserilioğlu'nun onur konuğu olarak ağırlanmasını eski alışkanlıkların terk edilmediği ve halkın iradesine hakaret olarak değerlendirdi. Erdoğan, bu durumun, CHP’nin iddialarını geçersiz kıldığını ifade etmişti.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas Kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Naim Makas İl Başkanlığından neden istifa etti? AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas Kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Naim Makas İl Başkanlığından neden istifa etti?

Dilruba Kayserilioğlu’nun Tepkisi Ne Oldu?

Erdoğan’ın eleştirilerine sosyal medya üzerinden yanıt veren Dilruba Kayserilioğlu, “Gerçekten mi? Narin katledilmişken, gündemde ben mi kalıyorum?” şeklinde bir açıklama yaptı. Kayserilioğlu, Erdoğan’ın kendisini sürekli hedef göstermesinin, halkın yaşadığı büyük acıların önüne geçemeyeceğini belirtti. Ayrıca, Erdoğan’ın bu eleştirilerinin kendi tatilini etkileyemeyeceğini vurguladı.

Dilruba21215454

Editör: Havva Andırır