Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Bodrum'un sıcak kumlarında tatil yapıyor. Torba'da bulunan bir otelde kameralara yakalanan Deniz, yüksek sıcaklıklara rağmen denize girmek yerine telefonla konuşmayı tercih etti.

Dilan Çiçek Deniz Bodrum'da 

Haberimize göre, Deniz'in özel hayatı, geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alması ve sonrasında yaşadığı ayrılıklarla dolu. 2021'in aralık ayında Thor Saevarsson'dan aldığı evlenme teklifiyle magazin gündemine oturan Deniz, kısa bir süre sonra ayrılık kararı almıştı. Ardından meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yaşadığı ilişki de sessiz sedasız sona ermişti.

Dilan Çiçek0

Ardından meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yaşadığı ilişki de sessiz sedasız sona ermişti.

Dilan Mert

Oyuncunun son olarak adı Rafael Cemo Çetin ile anılıyordu. Bodrum'daki bir davete katılan Deniz, bu sefer Çetin ile birlikte görüntülendi. Restoranda kameralara yakalanan çiftin neşeli tavırları dikkat çekti.

Rafel

Denize Girmeden Telefon Başında

Torba'daki otelin iskelesinde dolaşan Deniz, 40 dereceye varan sıcaklıklara rağmen suya girmek yerine üstü giyinik bir şekilde telefonla konuşmayı tercih etti. Ardından gözlerden kayboldu.

Dilan Çiçek