2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarının açıklanma tarihi henüz belirlenmiş değil. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak açıklama ile sonuç tarihine dair bilgilendirme yapılacak. DGS’ye katılan adaylar, sonuçların açıklanmasıyla birlikte kendi performanslarını değerlendirebilecek ve lisans eğitimine geçiş sürecinde bir sonraki aşama olan tercihler için hazırlık yapabilecekler. Tarih belirlendiğinde detaylar haberimizde yer alacaktır.

66B2482F6244F026B986Df31

KPSS DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi) Sınav Giriş Belgesi TIKLA: KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? KPSS DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi) Sınav Giriş Belgesi TIKLA: KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

DGS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercihleri için henüz kesin bir tarih açıklanmış değil. Tercihlerin ne zaman yapılacağına dair bilgiler, ÖSYM tarafından resmi duyurular aracılığıyla paylaşılacaktır. Tercihlerin yapılacağı tarih aralığı belirlendiğinde, adaylar tercih süreçlerine dair ayrıntılara ulaşabilecek ve lisans programları arasında seçim yaparak eğitim hayatlarını bir üst seviyeye taşıyabilecekler. Tarihlerin belirlenmesiyle ilgili gelişmeler haberimizde güncellenecektir.

Editör: Mehmet Çetil