Şehit Recep Kabala kimdir, nasıl şehit oldu, nerede şehit oldu, nereli? Şehit Recep Kabala kimdir, nasıl şehit oldu, nerede şehit oldu, nereli?

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, hatalı sollama yaparken önüne çıkan otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ve yanındaki yolcu hayatını kaybetti. Kazada, otomobilde bulunan bir yolcu ise şans eseri cep telefonuyla kaza anını kayda aldı.

HATALI SOLLAMA SONUCU ÖLÜMCÜL KAZA

Kaza, Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda meydana geldi. Zekeriya Akhan (21) yönetimindeki 34 VG 8057 plakalı motosiklet, bulvar üzerinde ilerlerken aynı yöne seyir halinde olan bir midibüsü geçmek istedi. İddialara göre, hatalı sollama yapan genç sürücünün kullandığı motosiklet, önüne çıkan Veli Çakmak yönetimindeki 20 ANA 451 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Zekeriya Akhan ve yanındaki yolcu Rahman Çabuk yola savruldu. Metrelerce sürüklenen motosiklet ise park halindeki bir kamyonete çarparak durabildi.

KAZA ANI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, her iki genç de tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Otomobil sürücüsü Veli Çakmak ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazada, motosikletin çarptığı otomobilde bulunan bir yolcu ise şans eseri cep telefonuyla video kaydı almıştı. Görüntülerde, otomobilin arkadan çarparak savrulduğu ve kazanın nasıl gerçekleştiği net bir şekilde görülebiliyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, yaşanan bu üzücü olayda hayatını kaybeden Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz.