Denizli Kadın Hakları Derneği ve Kadın Platformu'nun kurucularından biri olarak bilinen Işık Erdoğan, hayatını kaybetti.

Büyük Üzüntü

Denizli Kadın Haklarını Koruma Derneği Şube Başkanı Nurten Karakış, Işık Erdoğan'ın vefatı üzerine duygusal bir paylaşımda bulundu. Karakış, "35 yıllık canım arkadaşım Işık Erdoğan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Seni tanıdığım günden bugüne kadar çalışkanlığını, dürüstlüğünü ve birlikte yaptığımız çalışmaları hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman hoşgörülü olan canım arkadaşım, ışıklarda uyu inşallah" dedi.

Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun

Cenaze Töreni

Işık Erdoğan'ın cenazesi, 26 Haziran Çarşamba günü Kayhan Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek.

Işık Erdoğan Kimdir?

Işık Erdoğan, Denizli Kadın Hakları Derneği ve Kadın Platformu'nun kurucularından biri olarak bilinir. Kadın hakları ve eşitlik mücadelesinde önemli katkılarda bulunmuş ve bu alanda birçok başarılı çalışmaya imza atmıştır. Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve hoşgörüsü ile tanınan Erdoğan, hem arkadaşları hem de çalışma arkadaşları tarafından sevgi ve saygıyla anılmaktadır.

Editör: Zeliha YAKUT