CHP'nin eski Denizli milletvekillerinden Dr. İsmail Ertan, tıp doktoru ve siyasi bir figür olarak tanınmıştır. 1961 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Denizli milletvekili olarak seçilen Ertan, bu görevini 1965 yılına kadar sürdürmüştür. Ayrıca, tıp doktoru olarak da Denizli'de görev yapmıştır. Hem siyasette hem de sağlık alanında aktif bir kariyere sahip olan Ertan, yaşlılıkla ilgili sağlık sorunları nedeniyle vefat etmiştir.

Ölümüne Dair Detaylar Neler?

İsmail Ertan'ın vefatı, kamuoyunda büyük bir üzüntüye yol açtı. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, sosyal medya üzerinden bu üzücü haberi partililere duyurdu ve "Partimizin 12. Dönem Denizli Milletvekili Dr. İsmail Ertan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik" şeklinde bir açıklama yaptı. Cenazenin 9 Ağustos Cuma günü öğle namazını takiben Tavas Mestanağa Camii'nden kaldırılacağı duyuruldu. Horzum, merhumun ailesine sabır dileyerek, Ertan için Allah'tan rahmet istedi.

Karaman Valiliğine atanan Mehmet Fatih Çiçekli kimdir? Mehmet Fatih Çiçekli aslen nereli, kaç yaşında? Karaman Valiliğine atanan Mehmet Fatih Çiçekli kimdir? Mehmet Fatih Çiçekli aslen nereli, kaç yaşında?

Editör: Zeliha YAKUT