Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Burak Yılmaz neden istifa etti? Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Burak Yılmaz neden istifa etti?

Premier Lig'de 6. hafta heyecanı, Chelsea ile Brighton arasında yaşanacak olan mücadeleyle devam ediyor. Stamford Bridge'de gerçekleştirilecek olan bu karşılaşma, 28 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Chelsea - Brighton maçı, BeIN SPORTS 5 ekranlarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı canlı olarak izleme imkanı bulacaklar.

Takımların Durumu Nasıldır?

Son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Chelsea, yeni teknik direktörü Enzo Maresca ile başarılı bir grafik çizmeye başladı. Takım, ligdeki son 5 karşılaşmasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 5. sırada yer alıyor. Öte yandan Brighton, Fabian Hürzeler yönetiminde namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor. Brighton, 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 7. sırada bulunuyor.

Chelseajlklhjk

Ferdi Kadıoğlu'nun Performansı Nasıldır?

Brighton'da dikkat çeken isimlerden biri, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Brighton’a rekor bir bonservis bedeliyle transfer olan Ferdi, EFL Cup'taki Wolverhampton karşısında ilk golünü atarak büyük bir sevinç yaşadı. Ancak geçen hafta Nottingham Forest karşısında forma şansı bulamamıştı. Premier Lig’de yalnızca 22 dakika sahada kalabilen Ferdi'nin bu maçta ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Editör: Mehmet Çetil