La Liga'da heyecan, Celta Vigo ile Real Madrid arasında oynanacak olan kritik mücadeleyle devam ediyor. Bu karşılaşma, 19 Ekim Cumartesi günü saat 22:00’de Abanca-Baladios Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Futbolseverler, bu önemli maçın sonucunu merakla bekliyor.

Celta Vigo - Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Celta Vigo ve Real Madrid arasındaki bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Böylece, La Liga’nın önemli karşılaşmalarından birini izleme fırsatı yakalayacak olan futbolseverler, takımlarının performansını takip edebilecekler.

Arda Güler Celta Vigo Maçında Oynayacak mı?

Milli yıldız Arda Güler’in Celta Vigo karşısında ilk 11’de başlayıp başlamayacağı, taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Arda’nın, Villarreal maçında 79. dakikada oyuna dahil olması, performansının yükseldiği yönünde yorumlanıyor. Ancak Celta Vigo maçında yedekte kalması ve maçın ilerleyen dakikalarında Carlo Ancelotti’nin şans vermesi durumunda forma giymesi bekleniyor.

Celta Vi̇go010101

Takımların Muhtemel 11'leri Nasıldır?

Celta Vigo'nun olası 11'i şu şekilde olabilir: Guaita; Manquillo, Starfelt, Marcos Alonso; Mingueza, Damián, Beltrán, Hugo Álvarez; Pablo Durán, Borja Iglesias ve Bamba. Bu kadro, Celta Vigo'nun sahasında güçlü bir performans sergilemesini hedefliyor.

PSG - Strasbourg maçı ne zaman saat kaçta? (19 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 PSG - Strasbourg maçı ne zaman saat kaçta? (19 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Real Madrid'in muhtemel kadrosu ise şu şekilde oluşuyor: Courtois; Lucas, Militao, Rüdiger, Mendy; Tchouaméni, Camavinga, Modric, Bellingham; Mbappé ve Vinicius. Zorlu bir deplasmanda galibiyet hedefleyen Real Madrid, bu karşılaşmada en güçlü kadrosuyla sahada olacak.

Editör: Mehmet Çetil