İngiltere Premier Lig'de heyecan Cumartesi günü saat 17:00'da Sheffield United ve Burnley arasındaki mücadeleyle devam edecek. Bein Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçta her iki takım da üç puana ihtiyacı duyuyor.

Hoffenheim - Leipzig Maçı Canlı İzle Taraftarium24 Şifresiz Yayın ve Maç Bilgileri (03 Mayıs 2024) Hoffenheim - Leipzig Maçı Canlı İzle Taraftarium24 Şifresiz Yayın ve Maç Bilgileri (03 Mayıs 2024)

Sheffield United Son Maçında Beraberlik Aldı

Paul Heckingbottom'un çalıştırdığı Sheffield United, son maçında Fulham ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetmişti. Kılıçlar, Burnley karşısında galip gelerek bu maçtaki puan kaybını telafi etmek istiyor.

Burnley Son Maçında Galip Geldi

Vincent Kompany'nin öğrencileri ise son maçında Southampton'ı 2-0 mağlup ederek formda olduğunu gösterdi. Clarets, Sheffield United'ı da yenerek puan tablosundaki yükselişini sürdürmek istiyor.

Mücadelede Sheffield -Burnley En İyisini Ortaya Koyacak

 Cumartesi günü saat 17:00'da Bein Sports Max 1 ekranlarında!Maç öncesinde her iki teknik direktör de en iyi 11'lerini oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde.

Sheffield United'da

Aaron Ramsdale, George Baldock, Chris Basham, John Egan, Jack Robinson, Sander Berge, Oliver Norwood, Morgan Gibbs-White, Lys Mousset, Iliman Ndiaye ve Billy Sharp'ın ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Burnley'de ise

Nick Pope, Connor Roberts, James Tarkowski, Kevin Long, Ben Mee, Josh Brownhill, Jack Cork, Josh Benson, Johann Berg Gudmundsson, Wout Weghorst ve Ashley Barnes'ın ilk 11'de yer alması öngörülüyor.

Sheffield -Burnley Maçı Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Saat: 17:00
  • Stadyum: Bramall Lane, Sheffield
  • Yayın: Bein Sports Max 1

maçı canlı izle