Torino - Bologna Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024) Torino - Bologna Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024)

İspanya La Liga'nın 33. haftasında Rayo Vallecano ve CA Osasuna, Cumartesi günü saat 17:30'da Campo de Fútbol de Vallecas'ta dev bir mücadelede karşı karşıya gelecek. S Sport Plus, S Sport ve Exxen kanallarından canlı olarak yayınlanacak olan maçta her iki takım da üç puana ihtiyacı duyuyor.

Rayo Vallecano Son Maçtaki Beraberliğin Ardından Sorumlu

Andoni Iraola'nın yönetimindeki Rayo Vallecano, son hafta Real Valladolid ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetti. Kırmızı-beyazlılar, kendi seyircileri önünde CA Osasuna'yı yenerek bu hafta kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

CA Osasuna Formda ve Puan Tablosundaki Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Jagoba Arrasate'nin çalıştırdığı CA Osasuna ise son haftalardaki başarılı performansını sürdürmek istiyor. Kırmızı-mavi ekip, Getafe'yi 2-0 mağlup ettikleri son maçın ardından moral depolama gelmiş durumda. CA Osasuna, Rayo Vallecano'yu da yenerek puan tablosundaki yükselişini devam ettirmek hedefliyor.

Mücadelede Tansiyon Yüksek Geçecek

Heyecan dolu mücadelenin kazananı kim olacak? Cevap, Cumartesi günü saat 17:30'da S Sport Plus, S Sport ve Exxen ekranlarında

maçı canlı izle