İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında Sheffield United ve Burnley, Cumartesi günü saat 17:00'da Bramall Lane'de dev bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Bein Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçta her iki takım da üç puana ihtiyacı duyuyor.

Burnnnnnnnn

Sheffield United Son Maçtaki Beraberliğin Ardından Sorumlu

Paul Heckingbottom'un yönetimindeki Sheffield United, son hafta Brighton ile 0-0 berabere kalarak puan kaybetti. Kılıçlar, kendi seyircileri önünde Burnley'i yenerek bu hafta kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

Burnley

Burnley Formda ve Puan Tablosundaki Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Vincent Kompany'nin çalıştırdığı Burnley ise son haftalardaki başarılı performansını sürdürmek istiyor. Clarets, Southampton'ı 1-0 mağlup ettikleri son maçın ardından moral depolama gelmiş durumda. Burnley, Sheffield United'ı deplasmanda mağlup ederek puan tablosundaki yükselişini devam ettirmek hedefliyor.

Getafe-Athletic de Bilbao Canlı İzle Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz Erişim Linki (03 Mayıs 2024) Getafe-Athletic de Bilbao Canlı İzle Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz Erişim Linki (03 Mayıs 2024)

Mücadelede Tansiyon Yüksek Geçecek

Sheffield United ile Burnley arasındaki mücadelede tansiyonun yüksek olması bekleniyor. Her iki takımın da puana ihtiyacı olması, maçın çekişmeli geçmesine neden olabilir. Cumartesi günü Bramall Lane'de oynanacak olan maçın kazananı kim olacak? Sorunun cevabı saat 17:00'da belli olacak.

Sheffield -Burnley Maçı Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Saat: 17:00
  • Stadyum: Bramall Lane, Sheffield
  • Yayın: Bein Sports Max 1