Trendyol 1. Lig'in yeni sezonunda heyecan dorukta. 1. haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından biri olan Ümraniyespor - Çorum FK mücadelesi, 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 21.00'de başlayacak. Sezonun ilk hafta maçında iki takım da galibiyet hedefiyle sahada olacak.

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Ümraniyespor ile Çorum FK arasındaki bu önemli maç, TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu karşılaşmayı TRT Spor aracılığıyla izleyebilecekler.

Maçın Önemi Nedir?

Bu sezon Trendyol 1. Lig'de heyecanlı bir başlangıç yapacak olan Ümraniyespor ve Çorum FK, sezonun ilk maçında karşı karşıya gelecek. Her iki takım da sezon başında güçlü bir performans sergilemek ve ligde üst sıralarda yer almak için bu maçı kazanmak istiyor. Ümraniyespor'un ev sahibi avantajı, Çorum FK'nın ise deplasmanda göstereceği mücadele, bu karşılaşmanın dikkatle izlenmesini sağlıyor.

Maç öncesi ve maç sırasında gelişmeleri, takım kadrolarını ve canlı yayını takip etmek için TRT Spor'un resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından bilgi alabilirsiniz.

Editör: Zeliha YAKUT