Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, son oynadığı diziden kazandığı paranın 500 bin TL'sini dolandırıcılara kaptırdı. Ancak bu olayın yanı sıra kariyeriyle de dikkat çeken Kıratlı, Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri haline gelmiştir.

GENÇ YAŞTA BAŞLADIĞI OYUNCULUK KARİYERİ
Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989'da İstanbul'da doğdu. İlk oyunculuk deneyimlerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde "Actor Studio" eğitimi alarak başladı. Eğitimi devam ederken pek çok oyun ve kısa filmde rol aldı. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nde tamamladı.

KARİYERİNDEKİ BAŞARILAR VE ÇIKIŞ PROJELERİ

Kıratlı, 2010 yılında TRT 1'de yayınlanan "Elde Var Hayat" dizisiyle dizi sektörüne adım attı. Ardından 2013 yılında Özcan Deniz'in "Su ve Ateş" filmiyle sinema sektörüne adımını attı. 2014 yılında "Peri Masalı" filminde rol aldı ve bu rolüyle Evos Angels Dijital Medya'nın Enleri ödüllerinde "En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu" seçildi.

DİRİLİŞ: ERTUĞRUL VE AŞK VE MAVİ DİZİLERİNDEKİ BAŞARISI

Kıratlı, 2014 yılında TRT 1'de yayınlanmaya başlayan "Diriliş: Ertuğrul" dizisinde rol aldı ve dizinin geniş kitlelerce beğenilmesine katkı sağladı. Ancak asıl çıkışını ATV'de yayınlanan "Aşk ve Mavi" dizisinde Emrah ile başrolü paylaşarak yakaladı. Bu dizideki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazandı.

Dünya Varmış Filmi nerede çekildi, hangi semt ve ilde? Dünya Varmış Filmi çekim yerleri neresi? Dünya Varmış Filmi nerede çekildi, hangi semt ve ilde? Dünya Varmış Filmi çekim yerleri neresi?

ÖZEL HAYATI VE DOLANDIRILMA OLAYI

Kıratlı, 6 yıldır birlikte olduğu Levent Babataş ile 2022 yılında evlendi ve Mavi adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldılar. Ancak evliliklerinin ardından yaşadığı dolandırılma olayıyla gündeme geldi. 500 bin TL'sini dolandırıcılara kaptıran Kıratlı, bu durumu savcılığa taşıdı.