Reims - Montpellier maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Reims - Montpellier maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

İngiltere Premier Lig’in 7. haftasında heyecan verici bir karşılaşma gerçekleşecek. Formda olan Tottenham, milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu’nun oynadığı Brighton’a konuk olacak. Bu önemli maç, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 18:30’da başlayacak. Futbolseverler, karşılaşmayı beIN SPORTS 3 kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

Brighton’ın Durumu Nasıldır?

Brighton, sezonun başında İtalyan teknik direktör Roberto De Zerbi ile yollarını ayırarak genç teknik adam Fabian Hürzeler’i takımın başına getirmişti. Hürzeler yönetiminde iyi bir başlangıç yapan Brighton, son dört haftadır galibiyet yüzü göremedi. Takım, 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle Premier Lig’de 9. sırada yer alıyor. Bu zorlu mücadelede galibiyet almak, Brighton’ın Play-Off hedefleri açısından büyük önem taşıyor. Ancak, takımda Matt O’Riley ve Solly March gibi önemli oyuncular sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek.

Tottenham’ın Formu Nasıldır?

Deplasman ekibi Tottenham ise son maçında Manchester United’ı 3-0 yenerek büyük bir moral bulmuştu. Postecoglou’nun öğrencileri, Avrupa Ligi’nde Ferencvaros’u 2-1 mağlup ederek momentum kazanmış durumda. Tottenham, Brighton karşısında da galip gelerek ligdeki üst sıralar için iddiasını sürdürmek istiyor. Bu maçta Tottenham’ın önemli bir eksiği bulunmuyor, bu da takımın motivasyonunu artırıyor.

T25 Brighton Evinde Mancheste 29

Ferdi Kadıoğlu Oynayacak Mı?

Maçta dikkatler, yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Brighton’a transfer olan milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu üzerinde olacak. Geçen hafta Chelsea deplasmanında ilk 11’de yer alan Ferdi, iyi bir performans sergilemişti. Joel Veltman’ın formayı kaybetmesiyle genç yıldızın bu maçta da ilk 11’de olması bekleniyor. Hürzeler’in, Ferdi’ye bu karşılaşmada forma şansı vermesi, Brighton için önemli bir avantaj sağlayabilir.

Editör: Mehmet Çetil