Fuarda, Türkiye'nin önde gelen yayınevlerinin yanı sıra tanınmış yazarlar da yer alacak. Etkinlik boyunca, ziyaretçilere edebiyatın farklı yönlerini keşfetme ve sevdikleri yazarlarla doğrudan etkileşimde bulunma şansı verilecek. Edebiyat Günleri, kitap okuma alışkanlığını artırmayı ve Yaşar Kemal'in edebi mirasını kutlamayı amaçlıyor.

BİRİNCİ OSMANİYE KADİRLİ EDEBİYAT GÜNLERİ 25 MAYIS'TA BAŞLIYOR

Etkinlik, Kadirli'de edebiyat ve kültürün heyecanını yaşamak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Ayrıca düzenlenecek atölye çalışmaları, yazar okumaları, panel tartışmaları ve sergiler gibi çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiş bir program, katılımcılara edebiyat dünyasının kapılarını aralayacak.

Birinci Osmaniye Kadirli Edebiya1

Bir Baba Hindu filmi gerçek hikaye mi, konusu ne, oyuncuları, nerede çekildi? Bir Baba Hindu filmi gerçek hikaye mi, konusu ne, oyuncuları, nerede çekildi?

Osmaniye Valiliği ve DS Kitap işbirliğiyle düzenlenen bu etkinlik, Kadirli'nin kültürel ve ekonomik yaşamına büyük katkılar sunarken, bölge halkının kültürel etkinliklere ulaşımını da artıracak. "Birinci Osmaniye-Kadirli Edebiyat Günleri", her yaş ve kesimden kitapseverleri Kadirli'ye çağırıyor.