Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) ön değerlendirme sonuçları açıklandı. İlgili öğrenciler, sonuçları e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden öğrenebilirler. İşte, detaylar:

Adana elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir? Adana elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir?

Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

BİLSEM'in 2024 takvimine göre, 10 Şubat-14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan ön değerlendirme sonuçları 18 Nisan'da adaylara açıklandı. Öğrenciler, sonuçları e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden sorgulayabilirler.

Bireysel Değerlendirme Giriş Belgeleri

15 Mayıs tarihinde bireysel değerlendirme sınavlarına alınacak öğrencilerin giriş belgeleri e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yayımlanacak. Bu belgeleri inceleyerek sınav tarihlerinizi ve diğer detayları öğrenebilirsiniz.

Bireysel Değerlendirme Sınavları

26 Mayıs-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında bireysel değerlendirme sınavları yapılacak. Bu süreçte, öğrenciler yeteneklerini sergileyerek değerlendirilecekler.

Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

Bireysel değerlendirme sınavları sonucunda kayıt hakkı kazanan öğrenciler 31 Temmuz'da ilan edilecek. Bu öğrenciler, BİLSEM'e kayıt yaptırarak eğitimlerine devam edebilecekler.

BİLSEM'e başvuran ve ön değerlendirme sonuçlarını merak eden öğrenciler, sonuçları e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden sorgulayabilir ve ilgili süreçleri takip edebilirler.