Gaziantep'te 3 Mayıs günü elektrik kesintileri yaşanacak. Şahinbey, Şehitkamil, Nizip, İslahiye ve Nurdağı ilçelerinin birçok noktasında kesintiler olacak. Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi'nin (TOROSLAREDAŞ) açıklamasına göre, kesintiler farklı sürelerde devam edecek.

Elektrik kesintisi listeleri inceleniyor. Kesintilerin hangi saatler arasında süreceği ve hangi mahalleleri etkileyeceği araştırılıyor. Gaziantep'e elektrik ne zaman gelecek sorusu da akıllarda.

Kobani davası kimler tahliye edildi, kimler ne kadar ceza aldı (Kobani tahliye listesi) Kobani davası kimler tahliye edildi, kimler ne kadar ceza aldı (Kobani tahliye listesi)

GAZİANTEP ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gaziantep'in elektrik kesintileri, Şahinbey, Şehitkamil, Nizip, İslahiye ve Nurdağı ilçelerini kapsıyor. Hangi mahallelerin etkileneceği ve kesinti süreleri için detaylı bilgi almak için GAZİANTEP ELEKTRİK KESİNTİSİ 'ne tıklayabilirsiniz.

Gaziantep'te elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgeler hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kesintilerle ilgili güncel bilgilere ulaşmak için takipte kalın.