MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

Bu hafta Show TV ekranlarında yayınlanan “Ezgi Sertel ile Gelin Evi” programının bölümlerinde, gelinler kendi evlerinde hazırladıkları sunumlar ve lezzetlerle kıyasıya bir yarışa giriyor. Bu kapsamda, izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri de, yarışmanın ev sahibi Betül Dalman’ın kim olduğudur. Peki, Betül Dalman kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar:

Betül Dalman Kimdir?

Betül Dalman, bu hafta “Ezgi Sertel ile Gelin Evi” programında ev sahipliği yapan gelinlerden biridir. 29 yaşında olan Dalman, Giresunlu bir fen bilgisi öğretmenidir. Yaklaşık 1,5 yıldır evli olan Betül Hanım, programda gösterdiği ev sahipliği ve hazırladığı sunumlarla dikkatleri üzerine çekmektedir. Fen bilgisi öğretmenliği mesleğini icra eden Dalman, programın bu haftaki bölümlerinde misafirlerine evinde sunduğu özenli çeyiz ve ev dekorasyonu ile dikkat çekiyor.

Editör: Havva Andırır