Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Danimarkalı futbolcu Lukas Lerager’in kariyeri ve başarıları futbolseverler tarafından merak ediliyor. İşte, Lukas Lerager’in kariyeriyle ilgili detaylar…

Lukas Lerager Kimdir ve Kaç Yaşında?

Lukas Lerager, 12 Temmuz 1993 tarihinde Danimarka’da doğdu. 1.88 cm boyundaki merkez orta saha oyuncusu, ayrıca on numara olarak da görev yapabilmektedir. Şu anda Kopenhag kulübünde forma giyen Lerager’in sözleşmesi 31 Aralık 2025 tarihine kadar devam etmektedir. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak belirlenen Lerager, güçlü fiziği ve etkili sağ ayağıyla dikkat çekmektedir.

Kariyeri ve Oynadığı Takımlar

Lerager, profesyonel futbol kariyerine 2010-2011 sezonunda Akademisk Altyapısında başlamış ve U19 takımında oynadıktan sonra 2016-2017 sezonunda Viborg FF ile profesyonel sözleşme imzaladı. Kariyerinde sırasıyla Waregem, Bordeaux, Genoa ve Kopenhag gibi kulüplerde forma giydi.

Kopenhag’daki performansı dikkat çekici. Kulüp formasıyla toplamda 151 maça çıkan Lerager, bu karşılaşmalarda 27 gol ve 14 asistlik katkı sağladı. Özellikle geçtiğimiz sezon Kopenhag formasıyla 43 maçta görev alarak 7 gol ve 5 asist yaptı.

Editör: Havva Andırır