Mustafa Erhan Hekimoğlu, 22 Nisan 2007 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk profesyonel futbolcu, santrafor mevkiinde görev yapmaktadır ve Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta oynamaktadır.

Futbol Kariyerinin Başlangıcı

Mustafa Hekimoğlu, futbol kariyerine Beşiktaş'ta başlamıştır. Futbola 17 Şubat 2017 tarihinde Beşiktaş kulübünde adım atan Hekimoğlu, altyapının çeşitli kategorilerinde yeteneklerini geliştirmiştir. 7 Kasım 2022 tarihinde Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzalayarak, kariyerinde önemli bir adım atmıştır.

Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi

Mustafa Hekimoglu Kimdir Besikta (1)

Millî Takım Performansı

Hekimoğlu, millî takım düzeyinde de başarılı performans sergilemiştir. Türkiye U-15, U-16 ve U-17 millî takımlarında toplamda 20 kez forma giymiştir. Bu maçlarda 8 gol atma başarısını göstermiştir, bu da onun genç yaşına rağmen ulusal düzeyde dikkat çeken bir yetenek olduğunu ortaya koymaktadır.

Editör: Havva Andırır