Beşiktaş, 2023-24 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra Avrupa Ligi play-off turuna kalma hakkını elde etti. Bu kapsamda, Beşiktaş’ın ilk rakibi İsviçre temsilcisi Lugano oldu. Lugano ile Beşiktaş arasındaki zorlu mücadele hakkında merak edilen detaylar aşağıda yer alıyor.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Lugano-Beşiktaş Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Lugano-Beşiktaş Avrupa Ligi play-off maçı, 22 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Maçın oynanacağı stadyum ise İsviçre’nin Thun şehrinde bulunan Thun Arena olacak.

Maçın Yayıncısı Kim?

Maçın yayıncı kuruluşu henüz belirlenmedi. Futbolseverler, karşılaşmanın hangi kanal veya dijital platformdan yayınlanacağını öğrenmek için güncel spor haberlerini takip etmeye devam ediyor. Yayın bilgileri, maç gününe yaklaşırken duyurulacak.

Besiktas Turkcell Super Kupayi D

Hakem Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Lugano-Beşiktaş maçında, Danimarka Futbol Federasyonu’ndan hakem Morten Krogh düdük çalacak. Krogh’un yardımcılıklarını Dennis Wollenberg Rasmussen ve Steffen Bramsen üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak Mikkel Redder görev alacak. Ayrıca, VAR hakemi olarak Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Rob Dieperink ve AVAR olarak Erwin Blank görev yapacak.

Editör: Zeliha YAKUT