Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor'u konuk edecek. İki takım arasındaki bu önemli karşılaşma, 20 Ekim Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Beşiktaş, ev sahibi avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş-Konyaspor karşılaşması, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu maçı izleyerek takımlarının performansını anlık olarak takip edebilecekler.

Beşiktaş'ın Lig Durumu Nasıldır?

Beşiktaş, ligdeki 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 17 puan topladı ve haftaya 3. sırada girdi. Siyah-beyazlılar, lider Galatasaray ve Trabzonspor ile birlikte Süper Lig'in namağlup 3 takımından biri konumunda. Takım, Konyaspor karşısında galip gelerek UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa temsilcisi Olimpik Lyon ile oynayacağı maç öncesinde moral bulmayı amaçlıyor.

Beşiktaş000002154

Liverpool - Chelsea yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Liverpool - Chelsea maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Liverpool - Chelsea yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Liverpool - Chelsea maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Konyaspor'un Performansı Nasıldır?

Konyaspor, bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Yeşil-beyazlı ekip, geride kalan 8 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 11 puanla 8. sırada yer aldı. Konyaspor, bu maçta Beşiktaş karşısında alacağı galibiyetle hem moral bulmayı hem de ligdeki sıralamasını yükseltmeyi hedefliyor.

Konyaspor141414141414

Beşiktaş'ta Sakatlık ve Ceza Durumu Nedir?

Beşiktaş'ta, Konyaspor maçı öncesinde iki futbolcu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kosovalı futbolcu Milot Rashica, UEFA Uluslar Ligi'nde yaşadığı sakatlık nedeniyle maçta yer alamayacak. Ayrıca, Gabriel Paulista da Gaziantep FK maçında sakatlık geçirmişti.

Bunun yanı sıra, Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Eğer Al Musrati bu maçta sarı kart görürse, 10. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Beşiktaştakımı

İki Takım Arasında Geçmiş Randevu Nasıldır?

Beşiktaş ile Konyaspor arasında toplamda 46 lig maçı oynandı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 26 galibiyet, Konyaspor ise 6 galibiyet elde etti. 14 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş, iç sahada Konyaspor ile oynadığı 23 lig maçında 17 galibiyet alırken, sadece 2 mağlubiyet yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'de Konyaspor'u konuk ettiği son 9 maçta ise mağlup olmadı.

Editör: Mehmet Çetil