Siyah-beyazlılar, 3 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa mücadelesi öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bandırmaspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta gözler Gençlerbirliği mücadelesine çevrildi. Avusturya kampının ardından ilk maçını Bandırmaspor ile oynayan Beşiktaş'ta yeni transfer İmmobile mücadeleye ilk 11'de başladı. Beşiktaş - Gençlerbirliği hazırlık maçının detayları belli oldu. Karşılaşmaya Kocaeli Yıldız Entegre Stadyumu ev sahipliği yapacak. İşte mücadeleye ilişkin son bilgiler…

Beşiktaş Gençlerbirliği1414

Beşiktaş - Gençlerbirliği Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş, Avusturya dönüşü ikinci hazırlık maçında Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. Beşiktaş - Gençlerbirliği mücadelesi, Kocaeli Yıldız Entegre Stadyumu’nda 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak.

Beşiktaş - Gençlerbirliği Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal henüz belli olmadı. Yayın bilgileri kesinleştiğinde Beşiktaş kulübü tarafından resmi kanallardan duyurulacaktır.

Beşiktaş Gençlerbirliği47774

Beşiktaş'ın Hazırlık Maçları Programı

Beşiktaş, Avusturya kampı dönüşü oynayacağı üç maçın programını duyurmuştu. İlk olarak Bandırmaspor ile karşılaşan siyah-beyazlılar, bu maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. Gençlerbirliği ile oynayacakları ikinci hazırlık maçının ardından, 30 Temmuz Salı günü İstanbul'da Sakaryaspor ile son hazırlık maçını yapacaklar. Beşiktaş, bu maçların ardından 3 Ağustos'ta Galatasaray ile Süper Kupa mücadelesine çıkacak.

Beşiktaş - Sakaryaspor Hazırlık Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş, 30 Temmuz Salı günü saat 18.00’da Nevzat Demir Tesisleri'nde Sakaryaspor'u ağırlayacak. Bu maç, Beşiktaş'ın Süper Kupa öncesindeki son hazırlık maçı olacak.

Beşiktaş Gençlerbirliği7171717

Beşiktaş'ın Sezon Öncesi Maç Takvimi

Beşiktaş'ın sezon öncesi maç takvimi şu şekilde:

  • 30 Temmuz Salı: Beşiktaş - Sakaryaspor
  • 3 Ağustos Cumartesi: Galatasaray - Beşiktaş (Süper Kupa)
  • 11 Ağustos Pazar: Samsunspor - Beşiktaş (Trendyol Süper Lig)

Beşiktaş, yeni sezonda hem Avrupa’da hem de Trendyol Süper Lig’de başarı hedefliyor. Teknik direktör van Bronckhorst’un, genç oyunculara ve yeni transferlere şans vermesi bekleniyor. Özellikle Rafa Silva ve İmmobile’nin performansı merakla izlenecek.

Son Dakika: Arda Güler'in Dünyanın En Heyecan Verici 50 Genç Yetenek Listesinde Bulunduğu Sıra Neden Tepki Çekti? Son Dakika: Arda Güler'in Dünyanın En Heyecan Verici 50 Genç Yetenek Listesinde Bulunduğu Sıra Neden Tepki Çekti?

Siyah-beyazlılar, 3 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa mücadelesine kadar hazır olmayı hedefliyor. Beşiktaş - Gençlerbirliği hazırlık maçı da bu süreçte takımın son durumunu görmek açısından önemli bir test olacak.

Beşiktaş - Sakaryaspor Hazırlık Maçını Canlı İzle

Editör: Murat Serdar Yıldız