A Milli Takım Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda ve Saat Kaçta? Maç Şifresiz Olarak Yayınlanacak mı? A Milli Takım Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda ve Saat Kaçta? Maç Şifresiz Olarak Yayınlanacak mı?

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk haftasında Alanyaspor, GAİN Park’ta Eyüpspor’u konuk edecek. Ligin yeni ekiplerinden biri olan Eyüpspor, Alanyaspor'un Süper Lig tarihinde karşılaştığı 34. takım olacak. Maçın oynanacağı tarih ve saat taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Alanyaspor - Eyüpspor maçı ne zaman oynanacak?

Alanyaspor İstanbulspor

Alanyaspor - Eyüpspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Alanyaspor - Eyüpspor mücadelesi 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak. Maç, GAİN Park’ta oynanacak ve Balıkesir Bölgesi hakemi Oğuzhan Çakır tarafından yönetilecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Süleyman Özbay ve Mehmet Salim Mazlum üstlenecek. Alanyaspor, Süper Lig’de oynadığı son sekiz maçın sadece birini kazanmış durumda ve bu galibiyet geçen sezon İstanbulspor karşısında alınan 6-0'lık farklı skorla elde edildi.

Eyüpsporrhjkkhjk

Alanyaspor - Eyüpspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Alanyaspor - Eyüpspor maçı beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ligin açılış haftasında her iki takım da galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor. Alanyaspor, Süper Lig’de yer aldığı ilk üç sezonun açılış haftalarında mağlup olduktan sonra, son beş sezona galibiyetle başlamayı başardı. Ev sahibi takım, bu maçta da galip gelerek başarılı sezon başlangıçlarına bir yenisini daha eklemek istiyor.

Eyüpsporrrrrrrrrr

Alanyaspor'un İstanbul Takımlarına Karşı Performansı Nasıldı?

Alanyaspor, Süper Lig’e yeni yükselen takımlara karşı oynadığı son beş iç saha maçının dördünden galibiyetle ayrıldı. Ancak, İstanbul takımlarıyla oynadığı son sekiz Süper Lig maçının yalnızca birini kazanabildi. Bu tek galibiyet, geçen sezon İstanbulspor’a karşı alınan 6-0’lık skorla elde edildi. Alanyaspor, Eyüpspor karşısında da kazanarak, bu seriyi olumlu bir şekilde devam ettirmeyi hedefliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız