İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin üçüncü gününde trafik kazalarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasında yer alan bilgilere göre, bayram tatilinin üçüncü günü 824 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 6 kişi hayatını kaybetti ve 1327 kişi yaralandı.

Son 3 Günde Kaza ve Can Kaybı Sayıları:

Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Fatih Ayar nerede şehit oldu? Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Fatih Ayar nerede şehit oldu?

Bayram tatilinin ilk 3 gününde ise toplamda 22 kişi hayatını kaybetti ve 4 bin 43 kişi yaralandı. Bu sayılar geçen yılın aynı dönemine göre azalma gösterse de, dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor.

Bakan Yerlikaya Sürücüleri Uyardı:

Bakan Yerlikaya, sürücülere aşırı hız yapmamaları, emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, "Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. Lütfen trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" ifadelerini kullanarak sürücüleri dikkatli olmaya çağırdı.

Editör: Murat Serdar Yıldız