Borussia Dortmund-Celtic maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Borussia Dortmund-Celtic maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Borussia Dortmund-Celtic maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Borussia Dortmund-Celtic maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Bayer Leverkusen, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Milan ile karşılaşacak. Bu önemli maç, 1 Ekim 2024 Salı günü gerçekleşecek.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Karşılaşma, Türkiye saatiyle 22.00'de başlayacak ve futbolseverler için büyük bir heyecan vaat ediyor.

Milandffjgakjfdgkja

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Mücadele, Tabii Spor 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Böylece taraftarlar, bu önemli maçı kaçırmadan takip edebilecekler.

Bayer Leverkusen Unionü

Takımların Durumu Nasıldır?

Geçen sezon Bundesliga'da namağlup şampiyon olan Bayer Leverkusen, bu sezona istediği gibi başlayamadı. İlk 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıktan sonra, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Feyenoord'u 4-0 mağlup etti. Öte yandan, Milan da teknik direktör değişikliği ile gündemde; geçen sezonun şampiyonu olan Stefano Pioli'nin yerine Francisco Fonseca getirildi. Serie A'da ise Milan, oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 3. sırada bulunuyor. Her iki takım da bu maçta galibiyet arayışında olacak.

Editör: Havva Andırır