Batman'da yaşanan korkunç trafik kazası, düğün töreni çıkışında büyük bir trajediye neden oldu. Bir tırın kontrolden çıkarak davetlilerin arasına dalması sonucu can kayıpları ve yaralanmalar meydana geldi. Peki, Batman'da yaşanan bu kaza nasıl gerçekleşti ve sonuçları neler oldu?

Kazanın Gerçekleştiği Yer ve Zaman

Kaza, Batman-Siirt çevre yolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mevkiinde meydana geldi. Düğün töreninden çıkan davetliler, karşıya geçmeye çalıştıkları sırada kontrolden çıkan bir tırın hedefi oldular.

Kaç Kişi Hayatını Kaybetti ve Yaralandı?

İlk belirlemelere göre kazada 1'i bebek olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, kazada 2 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın Sebebi Ne?

Kontrolden çıkan tırın, düğün çıkışında davetlilerin arasına dalmasıyla meydana gelen bu kazanın nedeni henüz netlik kazanmadı. Yetkililer, kazanın sebebini belirlemek için soruşturma başlattı.

Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Prof. Dr. Selahattin Doludeniz neden öldürüldü, katil oğlu mu? Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Prof. Dr. Selahattin Doludeniz neden öldürüldü, katil oğlu mu?

Olay Yerinde İlk Müdahale

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Yaralılar, hızlı bir şekilde ambulanslarla hastaneye taşınarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri ise kazanın meydana geldiği bölgede detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız