UEFA Konferans Ligi play-off turunda temsilcimiz Başakşehir, İrlanda’nın St. Patrick's takımıyla karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç, 22 Ağustos 2024 Perşembe günü oynanacak. Mücadele, Türkiye saatiyle 21:45'te başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

St. Patrick’s ile Başakşehir arasındaki bu önemli karşılaşma, TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçı bu kanaldan canlı olarak takip edebilecekler.

Maçın Hakem Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Karşılaşmanın hakemliğini Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan Mohammed Al-Emara üstlenecek. Yardımcılık görevini Turkka Valjakka ve Juuso Mantere yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Peiman Simani olacak. VAR hakemi olarak Sören Storks, AVAR olarak ise Patrick Hanslbauer görev yapacak.

Başakşehir’in Avrupa Performansı

Başakşehir, Avrupa kupalarında 54 maçta 21 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı. Bu karşılaşmalarda toplamda 80 gol atan turuncu-lacivertli ekip, kalesinde 76 gol gördü. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, Avrupa'daki son dört maçını kazandı ve bu süreçte 13 gol atıp, yalnızca 1 gol yedi.

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

St. Patrick’s’in Durumu ve Başakşehir’in Hedefi

İrlanda'nın St. Patrick's takımı, ligde 27 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 28 kez sarsan ekip, kalesinde 31 gol gördü. Başakşehir, deplasmanda alacağı avantajlı bir skorla İstanbul’daki rövanş maçına avantajlı bir durumda çıkmayı hedefliyor. Rövanş karşılaşması, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 19:00'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Editör: Havva Andırır