UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta heyecanı, Katalan devi Barcelona ile İsviçre temsilcisi Young Boys'un karşılaşmasıyla devam ediyor. Maç, 1 Ekim 2024 tarihinde, Estadi Olímpic Lluís Companys stadyumunda gerçekleştirilecek. Karşılaşmanın başlama saati ise 22.00 olarak belirlenmiş durumda. Futbolseverler, bu önemli maçı TRT Spor ve Tabii uygulaması üzerinden naklen izleyebilecek.

Barcelona'nın Son Durumu Nasıldır?

La Liga'da sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Barcelona, çıktığı 8 karşılaşmadan 7 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ayrılarak 21 puanla zirvede yer alıyor. Ancak, son olarak Osasuna'ya karşı aldıkları mağlubiyet, takım üzerinde olumsuz bir etki bırakmış olabilir. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Monaco deplasmanında 10 kişi kalmaları nedeniyle 2-1'lik bir mağlubiyet yaşadılar. Bu durum, Katalan ekibinin moral bulması açısından Young Boys maçının kritik önem taşıdığını gösteriyor.

Barcelona'da Hangi Oyuncular Forma Giyemeyecek?

Barcelona'da, sezonu kapatan kaleci Marc-André ter Stegen, kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Eric Garcia ve sakatlığı bulunan Dani Olmo'nun eksiklikleri, takımın kadrosunu olumsuz etkileyecek. Bu oyuncuların yokluğu, teknik direktör Hansi Flick’in stratejilerini etkileme potansiyeline sahip.

Al Hilal-Al Shorta maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Al Hilal-Al Shorta maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Al Hilal-Al Shorta maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Al Hilal-Al Shorta maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Barcelonakınık1234

Young Boys'un Performansı Nasıldır?

Öte yandan, Young Boys, Patrick Rahmen yönetiminde bu sezon zor günler geçiriyor. Liginde çıktığı 8 maçta sadece 1 galibiyet elde ederek 12. sırada bulunan takım, Barcelona karşısında sürpriz bir sonuç almak için mücadele edecek. Deplasman ekibinde Crnovrsanin'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olması, Young Boys'un kadrosunu daha da zayıflatıyor.

Editör: Mehmet Çetil