İspanya La Liga’nın 10. haftasında, lider Barcelona, 20 Ekim Pazar günü Sevilla’yı kendi sahasında konuk ediyor. Maç, yerel saatle 22.00’de başlayacak. Bu karşılaşma, her iki takım açısından da önemli bir mücadele olarak öne çıkıyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Barcelona ile Sevilla arasındaki bu zorlu mücadele, S Sport ve S Sport Plus kanallarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, bu karşılaşmayı bu kanallar üzerinden takip edebilecek.

Sevillafdkjgdokjfgkhdff

Barcelona’nın Form Durumu Nedir?

Katalan temsilcisi Barcelona, Hansi Flick yönetiminde ligdeki tek mağlubiyetini Osasuna karşısında aldı. Son olarak milli ara öncesi Deportivo Alaves’i 3-0 mağlup ederek moral buldu. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde de Young Boys’u 5-0 yenerek başarılarına devam ediyor. Ancak, Ferran Torres ve sezonu kapatan kaleci Ter Stegen’in maçta yer almayacak olması, takımın planlarını etkileyebilir.

Samsunspor - Fenerbahçe yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor - Fenerbahçe yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Barcelona Real Sociedad 3

Sevilla’nın Hedefleri Nelerdir?

Deplasman takımı Sevilla ise bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Garcia Pimienta ile kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen, son 3 haftada mağlubiyet yüzü görmediler. Ligdeki 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Sevilla, 12. sırada bulunuyor. Takımda cezalı olan Tanguy Nianzou’nun yokluğu, bu zorlu deplasmanda bir dezavantaj oluşturabilir.

Editör: Havva Andırır