Muş'ta piknik yapmak için Alparslan-1 Baraj Gölü kıyısına giden Karakaya ailesi, trajik bir olayla karşı karşıya kaldı. Olay, saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Sıcak havadan bunalan Rabia Karakaya'nın serinlemek amacıyla girdiği su, kısa sürede büyük bir felakete dönüştü. Rabia Karakaya, gölde çırpınmaya başlayınca, aile fertleri Yasin, Edanur, Fatma Karakaya ve Eylül Tekin onu kurtarmak için suya girdi. Ancak bu girişim, ne yazık ki onların da suda kaybolmasına neden oldu.

4 Kişi Boğuldu01

4 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Olayın ardından, çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen sağlık, AFAD ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, hızla kurtarma çalışmalarına başladı. Yapılan arama çalışmaları sonucunda, Rabia, Yasin ve Edanur Karakaya ile Eylül Tekin’in cansız bedenleri baraj gölünden çıkarıldı. Suda kaybolan Fatma Karakaya’yı arama çalışmaları ise yoğun bir şekilde devam ediyor.

Şüpheli Nevzat B.’nin şok itirafları! Narin Güran'ın Cesedini Taşıyan Şüpheli, Salim Güran'ın Teklifini Nasıl Kabul Etti? Şüpheli Nevzat B.’nin şok itirafları! Narin Güran'ın Cesedini Taşıyan Şüpheli, Salim Güran'ın Teklifini Nasıl Kabul Etti?

Cenazeler Morg'a Kaldırıldı

Talihsiz 4 kişinin cansız bedenleri, Muş Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Aile pikniği için gittikleri baraj gölünde hayatlarını kaybeden aile üyeleri, bölge halkında derin bir üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız