Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda Lille karşısında elde ettiği 1-1'lik sonuçla veda etti. Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına doğrudan katılacak ve grup maçlarına 25 Eylül 2024'te başlayacak.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un Durumu Ne?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı için UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele ediyor. Siyah-beyazlılar, 22 Ağustos'ta Partizan-Lugano eşleşmesinin galibi ile oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 29 Ağustos'ta yapılacak. Beşiktaş bu turu geçerse, grup aşamasında mücadele edecek.

Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Trabzonspor ise Avrupa Ligi play-off turunda Rapid Wien ile karşılaşıyor. Bordo-mavililer, bu turda başarılı olursa, Braga-Servette eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Trabzonspor'un ilk maçı deplasmanda oynanacak, rövanş maçları ise 29 Ağustos'ta yapılacak.

Avrupa Ligi Grup Maçları Ne Zaman Başlayacak?

2024-2025 UEFA Avrupa Ligi grup maçları 25 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Ocak 2025'e kadar devam edecek. Bu süreçte, takımlar grup aşamasında mücadele ederek, bir sonraki tura yükselmek için ter dökecek.

Editör: Havva Andırır