İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2024 Güz Dönemi vize sınavları için geri sayım başladı. Öğrencilerin sınav giriş belgelerini alabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmış durumda. Sınav yerleri erişime açıldı ve öğrenciler, giriş belgelerini kolaylıkla temin edebilir.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURS BAŞVURU EKRANI: VGM Yükseköğrenim, Yabancı Uyruklu Öğrenci Bursu başvurusu ne zaman, nereden, nasıl yapılır? VGM burs başvuru tarihleri VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURS BAŞVURU EKRANI: VGM Yükseköğrenim, Yabancı Uyruklu Öğrenci Bursu başvurusu ne zaman, nereden, nasıl yapılır? VGM burs başvuru tarihleri

AUZEF Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

2024 AUZEF Güz Dönemi vize sınavları 2 ve 3 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu tarihlerin yaklaşmasıyla birlikte, öğrenciler sınav yerlerini sorgulamak için yoğun bir şekilde araştırma yapıyor. Yapılan duyuruya göre, sınav giriş belgeleri sistem üzerinden yayınlanmıştır.

Auzef 1

Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Sınav giriş belgelerini almak isteyen AUZEF öğrencileri, http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresine giriş yapmalıdır. Giriş işlemi için AKSİS kullanıcı adı ve şifresi gereklidir. Öğrenciler, bu bilgileri kullanarak sistemde oturum açabilir ve sınav giriş belgelerini kolayca indirebilir.

A U Z E F2-1

AUZEF Sınav Takvimi Nedir?

AUZEF sınav takvimine göre, vize sınavlarının ardından 28-29 Aralık 2024 tarihlerinde bitirme (final) sınavları yapılacaktır. Ayrıca, telafi (bütünleme) sınavları 1-2 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin bu tarihleri göz önünde bulundurarak hazırlık yapmaları önemlidir.

Editör: Havva Andırır