Yusuf Hacısüleyman, 1961 yılında İzmir’de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Ana Bilim Dalı'ndan 1984 yılında mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin İktisat Fakültesi İktisadi Coğrafya ve Turizm Araştırma Enstitüsü'nde yüksek lisans yapmıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli şirketlerde yönetici olarak görev almış ve deneyimini iş dünyasında kazandırmıştır.

İş Dünyasındaki Görevleri

Kariyerine Yapı Merkezi A.Ş., Bayındır Holding A.Ş. ve Aydıner İnşaat A.Ş.'de yönetici olarak devam eden Hacısüleyman, halen Ayset A.Ş. Hotel Management & Consulting şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bu görevleri sırasında, işletme yönetimi ve turizm sektöründe önemli deneyimler edinmiştir.

Sivil Toplum ve Dernek Çalışmaları

Yusuf Hacısüleyman, 1994-1996 yılları arasında Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmış, 2013-2016 yılları arasında Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Ayrıca, 2011 yılından itibaren Alman Turizm ve Kalkınma Araştırmaları Derneği'nin (Studienkreis für Tourismus und Entwicklung e.V.) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır. 2013 yılından bu yana Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

2024 Eylül Ayı Enflasyon Oranı Ne Zaman Açıklanacak? TÜİK TEFE-TÜFE Rakamları Hangi Tarihte Belli Olacak? 2024 Eylül Ayı Enflasyon Oranı Ne Zaman Açıklanacak? TÜİK TEFE-TÜFE Rakamları Hangi Tarihte Belli Olacak?

ATSO Başkanlığına Seçilişi

Ankara Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) başkanlık seçimleri sonucunda, Yusuf Hacısüleyman ATSO'nun yeni başkanı olarak belirlenmiştir. Önceki başkanın vefatının ardından gerçekleştirilen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu’nun önerisiyle aday gösterilen Hacısüleyman, oy birliğiyle başkan seçilmiştir. Bu seçim, ATSO'nun yeni dönemi için önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Editör: Havva Andırır