İspanyol devi Atletico Madrid'in radarında olan genç kaleci Mert Furkan Bayram, kariyeriyle futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Türkiye U19 Milli Takımı ile Avrupa Futbol Şampiyonası deneyimi bulunan Mert Furkan Bayram'ın futbol geçmişi ve başarıları merak konusu oldu. İşte, genç kalecinin kariyeri hakkında detaylar:

Mert Furkan Bayram Kimdir?

Mert Furkan Bayram, 2 Ocak 2005 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 1.90 cm boyundaki oyuncu, kalecilik pozisyonunda gösterdiği refleksleri ve performansıyla öne çıkıyor. Futbol kariyerine Altınordu altyapısında başlayan Mert Furkan, 2020-2021 sezonunda Altınordu'nun altyapı takımlarında forma giymeye başladı.

Profesyonel Kariyer Başlangıcı ve Performansı

2022-2023 sezonunda Altınordu A Takımı'na yükselen genç kaleci, özellikle 2. Lig beyaz grupta önemli bir performans sergiledi. 2023-2024 sezonunda takımıyla birlikte 16 maçta görev alırken, bu maçlardan 6'sında kalesini gole kapattı. Oynadığı karşılaşmalarda 17 gol yese de, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Milli Takım Kariyeri

Mert Furkan Bayram, Türkiye Milli Takımları çatısı altında da farklı yaş kategorilerinde forma şansı buldu. Türkiye U15, U17, U18 ve U19 Milli Takımları'nda toplamda 22 maça çıkan genç kaleci, milli formayla da tecrübe kazanma fırsatı buldu.

Gelecek İçin Atletico Madrid İlgi Gösteriyor

Altınordu ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Mert Furkan Bayram, genç yaşına rağmen Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biri olan Atletico Madrid'in dikkatini çekmiş durumda. İspanyol devinin genç kaleciyi transfer etmek için yakından takip ettiği belirtiliyor.
 

Editör: Havva Andırır