Ünlü dizi "Poyraz Karayel"deki Sinan karakteriyle tanınan Ata Berk Mutlu, yıllar sonra değişimiyle gündeme geldi. İşte, Ata Berk Mutlu'nun hayatındaki son gelişmeler:

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ VE ÜNÜ

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı "Poyraz Karayel" dizisinde Sinan karakterine hayat veren Ata Berk Mutlu, bu rolüyle hafızalara kazınmıştı. Babası rolünde olan İlker Kaleli'nin doğum gününe katılarak Instagram'dan bir fotoğraf paylaşan Mutlu, eski hayranlarını heyecanlandırdı.

5634830

DEĞİŞİMİYLE ŞAŞIRTTI

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafıyla yıllar içindeki değişimini gösteren Mutlu, hayranlarını şaşırttı. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafa yapılan yorumlar, genç oyuncunun büyümesine ve değişimine dikkat çekti.

OYUNCULUK KARİYERİ VE BAŞARILARI

Ata Berk Mutlu, "Poyraz Karayel" gibi popüler dizilerin yanı sıra "Karadayı", "Şevkat Yerimdar" ve "Bir Derdim Var" gibi projelerde de rol aldı. Üç yaşından beri oyunculuk yapan Mutlu, "Altın Kelebek En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü"nün de sahibi oldu.

765853

TİYATRO SAHNE DENEYİMİ

Okul yıllarından itibaren tiyatro sahne oyunlarına katılan Ata Berk Mutlu, ilk sahne deneyimini Fransız yazar ve pilot Saint-Exupery'in ünlü hikayesi "Küçük Prens" oyunu ile yaşadı.

Hjdsjrf

Ata Berk Mutlu'nun, "Poyraz Karayel"deki performansı ve sonrasındaki kariyeri, Türk televizyonculuğunda unutulmaz izler bıraktı.