Cinsel organ yaralanmaları kesinlikle şaka kaldırmaz ve ciddiye alınmalıdır. Eğer böyle bir durumla karşılaştıysanız, vakit kaybetmeden bir üroloji uzmanına başvurmanız çok önemli. Ayrıca, sevgilinizle iletişiminizi güçlendirerek bu durumu birlikte aşabilirsiniz. Bir yönteme bağlı olarak yapmak, hem sağlık açısından riskler barındırır hem de doğal olanı bozar. Cinsel sağlık, kişinin fiziksel ve psikolojik durumuna bağlı olarak dengeli ve sağlıklı olmalıdır. İlaçlarla bu sıklıkta ilişkiye girmek,

SORU:

Sevgilim Cinsel Organımı Isırdı: Ameliyatla Düzelir mi?

33 yaşındayım, kız arkadaşım cinsel organımı ısırdı. Cinsel organımın şekli bozuldu. O zamandan beri sevgilimle olmaya çekiniyorum. Ameliyat ile düzeltilebilir mi?

Merhaba sevgili okurlar, işte size hayatın gerçeklerinden bir kesit! Evet, bazen başımıza çok ilginç şeyler gelebiliyor. 33 yaşındaki bir okuyucumuz, kız arkadaşının cinsel organını ısırması sonucu şekil bozukluğu yaşadığını ve o zamandan beri cinsel ilişkiden çekindiğini belirtiyor. Bu durumu ameliyatla düzeltebilir miyiz?

CEVAP:

Değerli okurum, maşallah sana, ısırgan otu gibi bir kız bulmuşsun. Kız hızını alamamış, öcünü almak için sana “Bugüne kadar neredeydin ve beni niye beklettin?” diye yengeç kıskacı gibi dişleriyle organı hırpalamış. Adeta ona ders vermiş. Neyse, olan olmuş, anısı kalmış.

İlk Adım: Üroloji Uzmanına Başvur

Kesin karar için bir üroloji uzmanına görünmelisin. Ameliyatlık olacağını tahmin etmiyorum ama işi şansa bırakmamak en iyisi. Doktorun, durumunun ciddiyetini ve gerekirse tedavi yöntemlerini belirleyecektir.

İkinci Adım: Bir Daha Bu Durum Yaşanmasın

Şimdi gelelim işin komik kısmına. Bir daha benzer bir durumu yaşamamak için birkaç öneri:

  1. Dişleri Arasına Takoz Koy: Bir daha kızın dişleri arasına bir takoz koymayı düşünebilirsin. Aman ha, dikkatli ol!
  2. Cinsel Organına Sahip Çık: Kardeşim, organına sahip çık! Kendi güvenliğini ön planda tut.

Özgüvenini Yeniden Kazanmak

Bu olay seni etkilediyse, sevgilinle açık açık konuşup durumu anlat. Belki biraz espri katmak da iyi olur: “Sevgilim, seni bu kadar mı etkiledim ki, adeta beni yemeye kalktın!”

Cinsel organ yaralanmaları kesinlikle şaka kaldırmaz ve ciddiye alınmalıdır. Eğer böyle bir durumla karşılaştıysanız, vakit kaybetmeden bir üroloji uzmanına başvurmanız çok önemli. Ayrıca, sevgilinizle iletişiminizi güçlendirerek bu durumu birlikte aşabilirsiniz. Sağlıklı ve güvende kalmanız dileğiyle!

                      ***     ***    ***    ***    *** 

SORU:

Günde 40 Kez İlişkiye Girmek Mümkün Mü? İlaçlarla Bu Mümkün mü?

43 yaşındayım ve bir arkadaşım günde40 defa cinsel ilişkiye girebildiğini iddia ediyor. Acaba bu kadar yüksek bir frekansta cinsel ilişki yaşamak ilaçlarla ya da başka yöntemlerle mümkün mü?

Cevap:

Değerli okurum, vallahi şaşkınım! Bu kadar yoğun bir tempoda cinsel ilişkiye girmenin peşindesin, ama sana söylemeliyim ki, bu tür iddialar biraz fazla uçuk olabilir. Arkadaşın, günde 40 defa ilişkiye girdiğini mi söyledi? Hani bazen abartı sevdasıyla malum hikayelere denk geliriz, işte bu da onlardan biri!

Bunu ilaca veya başka bir yönteme bağlı olarak yapmak, hem sağlık açısından riskler barındırır hem de doğal olanı bozar. Cinsel sağlık, kişinin fiziksel ve psikolojik durumuna bağlı olarak dengeli ve sağlıklı olmalıdır. İlaçlarla bu sıklıkta ilişkiye girmek, genellikle sağlıksız sonuçlara yol açar.

İşin şakası bir yana, eğer gerçekten bu konuda endişeleriniz varsa, bir üroloji uzmanına danışmanız en iyisi olacaktır. Ayrıca, arkadaşınızın hikayelerine fazla inanmayın.

Bakırköy'ün kapısında mı, içeride mi, dışarıda mı olduğunuzu bilemeyiz ama, dışarıdaki “İçeride kaç kişisiniz?” diye sorduğunda, içerideki “Siz dışarıda kaç kişisiniz?” diye yanıt vermiş.

İşte bu tür durumlarla karşılaşmamak için, sağlık ve gerçekçi beklentiler konusunda profesyonellere başvurmak en doğrusudur.