Premier Lig'in 6. haftasında Arsenal, 28 Eylül Cumartesi günü Leicester City ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, Londra'nın Emirates Stadyumu'nda gerçekleşecek. Futbolseverler için heyecan dolu bir karşılaşma olması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi takımlar karşı karşıya gelecek? 1 Ekim 2024 maç saatleri ne zaman? Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi takımlar karşı karşıya gelecek? 1 Ekim 2024 maç saatleri ne zaman?

Maç Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Arsenal - Leicester City maçı, saat 17:00’de başlayacak. Mücadele, BeIN SPORTS 3 kanalından naklen yayınlanacak. Bu nedenle, izleyicilerin yayın saatine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

Arsenal’ın Performansı Nasıldı?

Arsenal, geçtiğimiz hafta Manchester City deplasmanında son dakika golüyle 3 puanı kaybetmişti. Ancak son iki maçında Tottenham ve Manchester City gibi zorlu rakiplere karşı 4 puan almayı başaran Londra ekibi, ligde namağlup olarak yoluna devam ediyor. Topladığı 11 puanla, 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile 4. sırada yer alıyor.

Leicester City'nin Durumu Nedir?

Leicester City ise, bu sezon galibiyet elde edememiş durumda. Takım, oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 15. sırada bulunuyor. Steve Cooper yönetimindeki Leicester, Arsenal karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Leicester City Aston Villa 1

Sakatlıklar ve Eksikler

Ev sahibi ekip Arsenal’de, Martin Odegaard’ın takıma katılması bekleniyor. Ancak yeni transfer Mikel Merino ve Kieran Tierney sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Leicester City’de ise Stolarczyk, bu önemli karşılaşmada görev alamayacak.

Editör: Mehmet Çetil