Kurban Bayramı'na yaklaşırken vatandaşlar bankaların Arefe Günü açık olup olmadığını merak ediyor.

Arefe Günü Bankalar Açık mı? Arefe Günü Yarım Gün mü açık?

15 Haziran 2024 Cumartesi günü: Tüm banka şubeleri kapalı olacak.
16 Haziran 2024 Pazar günü: Kurban Bayramı'nın birinci günü. Bu nedenle bankalar kapalı olacak.
17-18 Haziran 2024 Pazartesi ve Salı günleri: Kurban Bayramı'nın ikinci ve üçüncü günleri. Bu nedenle bankalar kapalı olacak.
19 Haziran 2024 Çarşamba günü: Bankalar normal mesai saatlerine dönerek hizmet vermeye başlayacak.

Hafta Sonu AVM'lerde Hizmet Veren Şubeler

Bazı bankaların hafta sonu AVM'lerde hizmet veren şubeleri öğlen saatine kadar açık olabiliyor. Fakat Kurban Bayramı tatili nedeniyle bu tarz yerlerde bulunan banka şubelerinin de kapalı olması bekleniyor.

ATM'ler ve İnternet Bankacılığı

Arefe Günü ve Kurban Bayramı tatilinde ATM'ler ve internet bankacılığı hizmetleri kesintisiz olarak kullanıma açık olacak. Bu kanalları kullanarak nakit para çekme, para transferi ve hesap işlemleri gibi bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Kartı Ödemeleri:

Konya Valiliğine atanan İbrahim Akın kimdir? Vali İbrahim Akın aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı? Konya Valiliğine atanan İbrahim Akın kimdir? Vali İbrahim Akın aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı?

Kredi kartı son ödeme tarihleri Arefe Günü'ne denk gelen müşteriler için bankalar tarafından ödeme süresi uzatılması gerçekleştirilebilir. Bu konuda bankaların resmi internet sitelerini ve duyurularını takip etmeniz önerilir.

Editör: Murat Serdar Yıldız