Türkiye'nin milli futbol takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar, Leipzig şehrindeki maçta çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkacaklar. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki milli takım, Avusturya karşısında stratejisini belirledi ve eksikleri konusunda detaylı bir planlama yaptı.

Karşılaşma Detayları ve Zaman

Almanya'nın ev sahipliğindeki EURO 2024'te Türkiye, F Grubu'nu 2. sırada tamamlayarak son 16 turuna yükseldi. Maç, yarın akşam saat 22.00'de Leipzig'deki aynı adı taşıyan stadyumda oynanacak. Bu kritik müsabakayı Portekizli hakem Artur Soares Dias yönetecek.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Takımın Durumu ve Eksikleri

Milli Takım'da kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın'ın kart cezaları nedeniyle Avusturya maçında forma giyemeyeceği belirtiliyor. Ayrıca, 10 oyuncu da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların Avusturya maçında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki tur için cezalı duruma düşebilecekleri kaydediliyor.

Muhtemel İlk 11 ve Hazırlıklar

Montella'nın muhtemel 11'i de belirlendi. Milli Takım'ın olası kadrosunda Mert Günok'un kalede, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Ferdi Kadıoğlu'nun savunmada, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Arda Güler ve Orkun Kökçü'nün orta sahada, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz'ın ise hücum hattında görev alması bekleniyor.

Editör: Havva Andırır