Antalyaspor, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Süper Lig ekibi, Bosna Hersekli kaleci Kenan Piric'i AEK Larnaka'dan transfer etti. Peki, Kenan Piric kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Kenan Piric kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Kenan Piric, 07 Temmuz 1994 tarihinde doğan Bosna Hersekli kalecidir. 192 cm boyunda ve 89 kilo ağırlığındadır. Sağ ve sol ayağını kullanabilen Piric, kariyerine AEK Larnaka gibi önemli bir kulüpte devam etmektedir.

Kenan Piric0221

Kenan Piric Kariyeri Nasıl Şekillendi?

Profesyonel futbol kariyerine AEK Larnaka takımında başlayan Kenan Piric, Bosna Hersek futbolunun yetenekli kalecilerinden biri olarak bilinmektedir. AEK Larnaka forması altında gösterdiği performanslarla dikkat çeken Piric, özellikle oyun görüşü ve refleksleriyle ön plana çıkmıştır.

Nice-PSG maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Nice-PSG maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Kenan Piric02220

Kenan Piric'in Antalyaspor'a Transferi

Süper Lig'in köklü ekiplerinden Antalyaspor, Kenan Piric'i transfer ederek kaleci rotasyonunu güçlendirmeyi hedeflemektedir. Yeni sezonda takıma katılacak olan Piric'in, Antalyaspor'un savunma hattında sağlam bir kalesi olması beklenmektedir.

Kenan Piric955959

Antalyaspor'un Kenan Piric'i transfer etme sebeplerinden biri, oyuncunun uluslararası deneyimi ve tecrübesidir. Bosna Hersek Milli Takımı'nda da görev alan Piric, önemli maçlarda performansını kanıtlamış bir kalecidir. Antalyaspor'un hedefleri doğrultusunda Piric'in katkı sağlayıp sağlamayacağı ise merak konusu.

Editör: Murat Serdar Yıldız